Топ начини да спестите пари, купувайки детски дрехи

 

Купуването на детски дрехи е нещо много приятно, но не особено рентабилно, като се има предвид колко бързо растат малчуганите. Това е проблем, защото често се случва, когато родител купи дадена дреха за детето си, само след няколко месеца или дори седмица тази дреха да е вече малка за него – и непотребна.

Именно затова харченето за детски дрехи би трябвало да бъде разумно, особено в самото начало, когато бебетата много бързо променят ръста и теглото си. Ето няколко съвета как могат да се спестят немалко пари от закупуването на детски дрехи.

Гаражни разпродажби

Гаражните разпродажби стават все по-популярна практика в България, така че е напълно възможно да намерите хубави неща на едно такова мероприятие. Освен това, дори не е важно разпродажбата да е точно гаражна – ако разберете, че ваши приятели продават дрехите на голямото си вече дете, можете да ги потърсите и да закупите нещо от тях по всяко време и на всяко място.

Можете също така да спестите пари за голяма част от облеклото през тази година, като самите вие продавате артикулите си на подобен тип разпродажби.

Магазин за преоценени стоки или втора употреба

Можете да намерите доста облекла добро състояние на такива места. Да, те са използвани, но ако са сладки и удобни, на кого му пука?

Използвайте групите във Фейсбук

Вероятно досега вече имате своя група за размяна на дрехи и други артикули във Фейсбук във вашия район. Ако по някаква причина не сте го правили досега, време е да опитате.

Много от тях са разделени на по-малки групи, където можете да разглеждате само детски неща или само битови предмети и други. Ако не намирате това, от което се нуждаете, помислете за публикуване на своя собствена обява в тези групи.

Знайте кога са разпродажбите

Много магазини имат разпродажби по едно и също време всяка година. Ако научите кога са тези, бъдете сигурни, че ще спестите пари.

Тези магазини също ще имат купони и парични предложения, ако похарчите определена сума в лева.

Аутлет центрове

Ако често можете да стигате до някой аутлет търговски център в края на града, то на всяка цена ще намерите много добри оферти. Там дрехите са едновременно нови, маркови и евтини. Какво повече бихте могли да искате?

Все пак, когато пазарувате дрехи за малчуганите, не забравяйте да поставяте на първо място качеството и издръжливостта на артикулите, защото пестенето на пари не е по-важно, когато говорим за собствените ни деца. Те заслужават най-доброто – каквато и да е неговата цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*