Закупуване на въздушен пистолет онлайн – възможно ли е това?

Да, напълно е възможно, но преди да ви насочим от къде, нека първо ви разкажем малко за пневматичните пистолети. В повечето случаи това е оръжие, което се използва за самозащита или забавление, както и за спортна стрелба. До голяма степен всяко пневматично оръжие видимо прилича на бойния си аналог, но се отличава от него по работния си механизъм. Това е механизъм, който се основава на преобразуването на енергията от сгъстения газ в кинетична енергия, която има способността да изстреля боеприпаса. При някои от моделите се използва обикновен кислород, а при други – въглероден диоксид.

В зависимост от принципа си на действие, има три основни вида пневматични пистолети:
• газобалонни, при които се използва въглероден диоксид под високо налягане, а всички модели от този тип са оборудвани със специални газови балони;
• пружинно-бутални, при които кинетичната енергия на пружината изстрелва куршума;
• мултикомпресионни, създаващи голямо въздушно налягане, което е достатъчно да изстреля куршума.

Хубавото при пневматиката е, че при закупуването на оръжие не се изисква разрешително за притежаване, а само някои от моделите следва да бъдат регистрирани в районното управление по местоживеене в определен срок.

Ако се интересувате повече от въздушните пистолети и обмисляте закупуването на такъв, то разгледайте онлайн или физическия магазин на Zarimex – дългогодишен лидер в оръжейния бранш. Там ще намерите богато разнообразие от висококачествени пневматични пистолети на достъпни цени. Не само високото качество, но и произходът на всеки един от продуктите е гарантиран, тъй като фирмата си партнира с едни от най-добрите и водещи доставчици на оръжейния пазар. Консултантите на магазина ще ви разкажат всичко за въздушните пистолети като цяло, както и ще ви запознаят с техническите характеристики на предпочитаните от вас модели, а това до голяма степен ще подпомогне избора ви.

Zarimex предлага на своите клиенти още и боеприпаси, екипировка и оборудване, средства за самозащита, каквито в днешно време са необходими почти на всички нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*