Д-р Снежана Атанасова с нов проект за повишаване на здравната култура в областта на естетичната дерматология

От няколко години специалистът по естетична дерматология д-р Снежана Атанасова споделя ценна информация от практиката си в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук, като същевременно и отговаря дистанционно на запитвания на пациенти. След дълга подготовка дойде и моментът, в който тя и екипът ѝ създадоха свой канал в популярната мрежа за видеосподеляне YouTube.

По този начин д-р Снежана Атанасова ще продължи да общува с пациентите си в още една социална мрежа и ще споделя добрите практики за повишаване на здравната култура в областта на естетичната и клинична дерматология чрез интересни и полезни видеоклипове, които по достъпен и интересен начин да засегнат и разгърнат актуални теми, целящи да образоват пациентите, както и да улеснят търсенето им на специалист.

Каналът стартира с 12 видеоклипа, като целта е всяка сряда да излиза ново видео, което да достига мигновено до последователите, които следят новостите от практиката на д-р Снежана Атанасова и клиника „ATA DERMA“.

Д-р Снежана Атанасова, собственик на клиника „ATA DERMA“  е дерматолог с повече от 10 години практика в България. Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Д-р Атанасова е председател на Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ).

 

Видео канал в YouTube на клиника ATA DERMA: https://www.youtube.com/c/Ataderma

Сайт на ATA DERMA: http://www.ataderma.com

Инстаграм на ATA DERMA: https://www.instagram.com/ataderma/

Фейсбук профил на ATA DERMA: https://www.facebook.com/pages/ataderma/151499815022418?fref=ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*