Качествен дъбов ламинат в София – всичко, което трябва да знаете

Дъбовият ламиниран паркет е може би най-предпочитаната подова настилка от всички хора. Качествата на дъба безспорно са големи, а красотата, която носи е впечатляваща. В следващите редове ще ви разкажем всичко, което е добре да знаете за този тип подова настилка, както и ценна информация от къде да се сдобиете с качествен дъбов ламинат в София.

ламинат в София

Дъбовия ламинат е доста здрава и много устойчива подова настилка, която при добри грижи към нея, би издържала един много дълъг период от време и то в перфектно състояние. Нещо повече, той издържа на надрасквания от мебели или ноктите на домашните животни, плесен, мухъл, дори влага и вода и в дългосрочен план си е страхотна инвестиция. Изключително подходящ е за хора, които имат малки деца или отглеждат в домовете си котки или кучета, защото по този начин ще си гарантират безупречния външен вид на пода.

Скъп ли е дъбовият ламинат в София?

Без значение дали става въпрос за столицата или не, дъбовият ламинат си е малко по-скъп от която и да е друга подова настилка, но все пак качеството и устойчивостта му трябва да се вземат предвид. Дългият му експлоатационен живот и перфектния външен вид, с който ще ви очарова дори след години, го превръщат в отличното решение за всеки, който иска да има наистина качествена подова настилка. В Parketilazur.com ще намерите нак-качественият дъбов ламинат в София, при това ще имате избор от различни дебелини, цветове и шарки, така, че да подберете този, който най-много ви допада. Освен това, в този магазин тази дъбова ламинирана подова настилка се предлага на цени, започващи от 21 – 23 лв. в зависимост от нейната дебелина, което си е повече от страхотна новина, имайки предвид всички качества, които ламинатът притежава и колко време ще остане в идеално състояние и ще му се радвате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*