Магията на парфюмите Burberry не спира да ни удивлява

В света на парфюмерията винаги сме готови за изненади. Марките не спират да предизвикват вдъхновението и приключенския си нюх при производството на нови аромати. Един такъв бранд категорично е Burberry – английската модна къща се справя еднакво добре както при дизайна на прекрасни и стилни модни колекции, така и що се отнася до лансирането на божествени есенции.

В днешния си текст решихме да ви запознаем по-отблизо с някои от най-вдъхновяващите парфюми на марката. Убедени сме, че не бихте пропуснали шанса отблизо да се докоснете до някой от тези ароматни шедьоври. Брандът еднакво успешно създава както дамски, така и мъжки ухания. Заповядайте с нас на едно ароматно пътешествие, което в никакъв случай няма да ви остави безразлични.

Един от най-добрите дамски парфюми въобще е ароматно предложение от марката Burberry
Изисканите парфюми остават задълго в съзнанието на своите потребители и непрестанно продължават да привличат нови и нови почитатели. Такъв е и ароматът на Burberry London за жени – представлява изящно очарование, състоящо се от висококачествени съставки, които пряко отговарят за неговата издръжливост.

Есенцията е съвкупност от невероятни акорди, които обгръщат като магичен шлейф тялото на дамата, осигурявайки й превъзходен външен вид и съблазнителна визия в продължение на часове. Никак не е изненадващ фактът, че многобройна част от клиентките на марката избират именно този парфюм като допълнение на парфюмната си колекция. Сред съставките, които най-много правят впечатление и ни привличат с кокетната си изисканост, са роза, орлови нокти, мандарина, жасмин, божур, клементина, мускус, пачули и сандалово дърво.

Мъжкият еквивалент на Burberry изобщо не остава по-назад в класациите.

За щастие на господата, от марката са се погрижили и те да притежават страхотен и запомнящ се марков парфюм. Мъжкият еквивалент на гореспоменатия дамски парфюм не спира да печели все повече привърженици и съвсем заслужено отбелязва ежегоден ръст в продажбите си.

Есенцията е ненатрапчива и деликатна, но, същевременно с това, и достатъчно силна, за да се впише по един прекрасен начин в стиловата концепция на всеки многоуважаващ се мъж, държащ на външния си вид. Определено бихме казали, че никак не сме изненадани от успеха на есенцията. В съдържанието й попадаме на изкусителното присъствие на акорди и нотки, които умело омайват сетивата и напомнят за себе си дълго след първоначалните впръсквания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*