Кои са най-популярните виртуални спортове?  

 

Една от най-новите придобивки  в света на онлайн букмейкърите  са виртуалните спортове. Това са така наречените компютърни симулации, които протичат за кратко време и можеш бързо да разбереш резултата от дадената игра, а резултатът се генерира на случаен принцип. Виртуалните спортове са базирани на реалните спортове и събитията в тях. Предлагат се с картина и това до голяма степен доставя доза емоция. Видеото на всеки виртуален спорт представлява анимация с високо качество и дори има звук с коментатор, реалистични звуци, които ви пренасят на терена, където се провежда двубоя.

При реалните спортни срещи в областта на любимия ви спорт имате информация за отбора, за играча. Знаете за настоящата им форма и можете да направите малко по-реалистичен залог. При виртуалните изходът от всяко събитие се определя от софтуера.  Така се определят и коефициентите. Няма стратегия или схема, която да ви гарантира печалба от залози на виртуални спортове. Все пак тези залози се правят предимно за забавление. Но въпреки това, ако имате добра интуиция и доза късмет, можете да спечелите. Ако сте любители на адреналина и рисковите игри този начин на забавление е за вас.

Основните виртуални спортове са виртуален футбол, конни надбягвания, гонки с кучета, виртуален тенис, виртуален баскетбол. В различните платморфи а букмейкърите може да се срещнат и стрелба с лък, тротинг, моторни състезания, тенис на маса, колоездене, дартс, спидуей, бокс. Виртуалните спортове са чудесен начин за залози по всяко време на деня, всеки ден от годината.

Най-популярен е виртуалният футбол.  Предлага се в различни варианти, които могат да бъдат единични мачове, виртуални първенства и виртуални купи. Виртуалните футболни срещи се провеждат средно за около три минути.

Друг популярен виртуален спорт е конните надбягвания. Характерното при тях е, че се наблюдава цялото надбягване, а не части от него. Целта е да се познае победителя, първите два или три коня в точен или произволен ред, както дали ще е в топ три на крайното подреждане или извън него.

Гонки с кучета или хрътки също е предпочитан виртуален спорт. Те са подобни на конните надбягвания и също имат картина от цялото събитие. Целта е да се познае победителя или да е сред първите три на финала. Всяка хрътка има свое име, цвят и номер, като това ги прави лесно разпознаваеми по време на живото предаване. Във всяка надпревара се включват от шест до осем кучета, като това зависи от избраната от букмейкъра платформа. Големите коефициенти и печалби са породени от комбинация за позициите на няколко хрътки. Например можеш да прогнозираш точната подредба или произволен ред на първите две или три кучета.

Във виртуалният тенис събитията обикновено се провеждат за по-дълго време от останалите виртуални спортове. Ще можете да се насладите и на картина на тенис срещата. Виртуалният тенис главно се провежда във вида на турнири. Изключително интересно е за любителите на този спорт.

Още един популярен виртуален спорт, който е вдъхновен от реалния свят – виртуален баскетбол. Провежда се най-често на сезони, като можете да залагате на всички мачове от конкретния кръг. На всеки четири минути стартира нов кръг, а пазарите за всяка среща изобилстват.

Залозите на виртуалните спортове определено ще ви донесат нужното забавление. Те могат да бъдат както страничен начин на залагания, така и на основен източник на прогнози. Възможностите са много и спрямо вкуса и страстта към някой определен спорт, може да се впуснете в приключението на онлайн играта.

Препоръчвам ви да опитате любимия си виртуален спорт. В онлайн пространството има много платформи, които предлагат това изживяване, но аз предпочитам Winbet, защото има всичко от което се нуждае един истински играч. Емоцията и качеството са на високо ниво, високи коефициенти, много  бонуси и изключителни промоции предлага тази платформа.  Най-доброто изживяване, което бихте искали – включете се в играта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*