Подаръци за милионери, които си имат всичко

Свръхбогатите вече имат луксозни имения, скъпи коли и достъп до най-добрите партита, хранят се в най-шикозните ресторанти, заобиколени са от какви ли не удобства. И така, какво тогава получава като подарък един милионер, който си има всичко, или ако го няма, поне може да си го купи. Особено сега, когато идва празничният сезон, това е въпрос, който стои пред все повече хора.

Ето няколко нестандартни, но много бутикови подаръци, които биха били решение, стига подаряващият да може да си го позволи, разбира се

1. Бутилка вино в лимитирано издание

Със сигурност бутилка вино, произведено в лимитирано количество ще бъде с изключителен вкус. Обикновено подобен тип питиета са четирицифрени суми, с гравирани бутилки или дизайн, със специфики, които няма да намерите никъде.

2. Бутилка за вода с кристали

Ако получателят на подаръка си пада по екологичният начин на живот и устойчивото развитие, може би ще се зарадва на еко бутилка с диаманти или кристали. Тя не само изглежда много красива, стилна е, но и ще напомня за подаряващия всеки път когато отпива от нея.

3. Писалка

Това е класически подарък, но всичко зависи от самия модел. Истината е, че на пазара могат да се намерят и модели за над 50 000 долара, особено ако са обсипани с диаманти или скъпоценни камъни.

4. Яхти под наем в Гърция

Реално това е подарък две в едно – пътуване до Гърция и нейните забележително острови, потапяне в неповторимата атмосфера на тамошния живот, но и едно незабравимо преживяване на луксозна яхта.

5. Комплект за табла от въглеродни влакна

Ако човекът, който получава подара си пада по класическите настолни игри, табла, направена от въглеродни влакна е подарък, който няма да получи от всеки. Разбира се, има модели, които са символ на класика, лукс и блясък – с игрални фигури с пулове, покрити с кожа и кубче от слонова кост, а цената може да бъде и над 20 000 долара.

6. Позлатена кафеварка

Истината е, че Starbucks не е за милиардери, колкото и да им е хубаво кафето. Човек, който може да има всичко на света, трябва да започва и деня си по изключителен начин – като кафе в позлатена кафеварка, например. Да, има такава, а цената й съвсем не е малка, но какво значение има това, при положение, че трябва да бъде впечатлен някой милиардер.

Разбира се, има още много неща, които могат да впечатлят дори и най-взискателния човек, но нека бъдем реалисти и практици. Макар и на цената на десетки хиляди….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*