Ето как да разпознаете наистина луксозния хотел

Опитните пътешественици могат да забележат един наистина луксозен хотел от километри. Но какво да кажем за авантюристите-новобранци, които нямат толкова познания в тази сложна материя?

Много хотели по света се смятат за луксозни. Стандартите, които регулират категоризацията на тези места обаче, се различават значително. 3-звезден хотел в една държава може да мине дори за 5-звезден в друга.

Вижте какво прави хотела луксозен, без да гледате ценовата листа.

Опростена резервация

Хотелите от висок клас се грижат за времето на своите клиенти. Те са наясно, че хората не искат да губят почивката си, попълвайки формуляри, или пък да стоят на опашка на рецепцията. Процесът на резервация трябва да бъде бърз, ефективен и без каквото и да било усилие.

Осигуряване на обещаното качество

Луксозният хотел няма да застраши репутацията си, като предлага на клиентите стаи, които не са идентични с тези, показани на уебсайтовете. Клиентът очаква това, което е резервирал, а подходящият луксозен хотел винаги ще осигури обещаното ниво на качество.

Луксозни характеристики

От мебели от висок клас до удобства за баня, също от най-висок клас, една стая в луксозен хотел трябва да ви спечели с качество и стил. Уникалното обзавеждане, несравнимите декорации, високотехнологичните удобства, зашеметяващата гледка и красивите бани… един истински луксозен хотел трябва да притежава всичко това.

Разбира се, не можем да пропуснем добрата закуска. Луксозният хотел трябва да предложи богата, вкусна и здравословна закуска.

Различни функции и дейности

Доброто място за настаняване предлага не само стая за спане, но и допълнителни дейности за своите клиенти. Повечето луксозни хотели могат да се похвалят със закрити басейни, спа центрове, фитнес зони и много други удобства. Другите функции включват фризьорски салони, салони за красота, спортни зали, тенис кортове, конферентни зони и т.н.

Консиерж

Хотел без консиерж не може да се нарече луксозен. Консиерж е лице, което не е само служител – това е човек, на когото можете да разчитате през цялото време на престоя си. той ще се погрижи за вашите авиокомпании, билети за театър и таксиметрови услуги. Той също така ще ви обясни къде да опитате най-доброто суши в града и ще ви осигури резервации за вечеря в най-популярните ресторанти. Звучи страхотно, нали?

А най-добрите оферти за луксозна почивка можете да намерите тук: https://bg.luxury-discounts.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*