Предимството на онлайн застраховките – I&G Brokers

Интернет пространството ни предоставя какви ли не възможности. Застраховането онлайн е едно от тях и определено е в полза на потребителите и събира само положителни точки.

Предимство ли е сключването на застрахователен договор по интернет

 

Предимство е, и то голямо. Можете да я направите бързо, без да ви се налага да обиколите града, за да търсите застраховател или да чакате в банката, за да платите вноската по премията си. Благодарение на онлайн застраховките, всичко това може да стане за няколко минути. То е и причината все повече хора да се застраховат, тъй като вече процесът не им се струва досаден и е лесно изпълним. Успявате да се погрижите бързо за своето здраве лична собственост и живота, като цяло. Друго предимство, и едно от най-големите, на онлайн застраховките е пестенето на пари. Това се дължи освен  на безплатните доставки, но и на много допълнителни отстъпки и различни бонуси, които застрахователната фирма предлага, но и на факта че избирате и оформяте полицата си според вашите нужди, без допълнителни клаузи. Следващо предимство – пестене на време. Ако отидете на консултация и преминете към сключване на договор поне няколко часа от денят ви ще бъдат изгубени. Чрез интернет, можете да се застраховате по всяко време на денонощието – дори, докато стоите на дивана и си почивате.

 

Каква е процедурата

 

Процедурата е много лесна. Просто трябва да преминете през няколко стъпки:

  • избиране на вида;
  • попълване на необходимите данни и характеристики, в зависимост от вида;
  • попълване на личните ви данни;
  • избор за начин на плащане;
  • избор за доставка;
  • потвърждаване.

Всичко това няма да ви отнеме повече от броени минути. Важно е всички данни да бъдат правилно и коректно попълнени, за да нямате проблеми по време и след направата на застраховката. Повечето хора са отрицателно настроени към незадължителното застраховане и главната причина за това са изгубеното време за направата и и парите. С тази улеснена процедура, обаче, нещата се променят – пестите пари и време, като в същото време подсигурявате себе си и имуществото си.

 

Кои видове може да сключите онлайн

 

I&G Brokers ви предлагат разнообразие от застраховки, които да сключите именно по този начин. Първата от тях е “Гражданска отговорност”. Тя е задължителна и сега можете лесно и бързо да изработите полицата и да сключите договора. Вторият вид е “Автокаско”. Дори и да не е задължителна е изключително важна и ви съветваме колкото се може по-скоро да прибегнете към нея. Останалите застраховки, които компанията предлага онлайн биват медицинска, имуществена и “Живот”. Която и от тях да изберете определено няма да съжалявате, а само ще си подсигурите спокойствие както за настоящето, така и за в бъдеще.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*