Лед крушка h4 за фарове от 4sales.bg

лед крушка h4Автомобилните фарове са задължителни за всяка кола, но за по-ефективното осветяване на пътното платно и по-голяма наша и на околните безопасност, трябва да използваме подходящи LED крушки. В следващите редове, ние от 4sales.bg искаме накратко да Ви запознаем с H4 лед лампите с лупа и техните специфични особености и предимства.

Какво означава h4 при лед крушките за автомобили

Ако преди време актуални бяха моделите с нажежаема жичка, които възпроизвеждаха жълтеникава светлина, то те днес бяха заменени от LED крушките с лупа. Какво обаче означава H4? Това е стандарт при цоклите на автомобилните фарове. Съгласете се, че е по-лесно да запомните обозначението H4 отколкото размерите на цокъла. Това улеснява и процеса по избора на LED крушки с лупа, които са достъпни във 4sales.bg

 

Отделните разновидности се отличават и по възпроизвежданото количество светлинен поток. Колкото цифрата нараства, излъчваната светлина променя своята температура на яркост. Най-добрата светлина за лед автомобилните фарове е с температура 6000-6500K. Тя е снежно бяла, добре осветява пътното платно и е приятна за окото, без да заслепява насрещно движещите се коли.

Защо това е топ продаван продукт във 4sales.bg

Особеното при H4 LED крушките за автомобилен фар с лупа е това, че те имат отделни лед диоди за късите и дълги светлини. Поради високите температури, които развиват по време на своята работа, са предвидени два вида охладители, а именно активни и пасивни. В първия случай, към охладителния радиатор имаме допълнителен вентилатор, а във втория – само радиатор.

 

Предимствата на лед светлините от 4sales.bg са много! Те са значително по-икономични, по-дълготрайни и възпроизвеждат много по-голям и приятен за окото светлинен поток. Ефективността им е много по-голяма от тази на своите предци и светлината им е близка до дневната. Ето защо днес светодиодните решения са толкова предпочитани. Важно е да отбележим, че вариантите с активно охлаждане са значително по-малки по размери от тези с пасивно и съответно имат по-ниски работни температури.

 

Ето още някои от предимствата на LED крушките за автомобилен фар с лупа от 4sales.bg:

  • те са изключително по-дълготрайни – оригиналните и качествени решения издържат около 5-10 години;
  • не се нуждаят от допълнително захранване – не изискват от Вас покупката на баласт за осигуряване на необходимото напрежение;
  • смяната е изключително бърза – поради утвърдения стандарт е необходимо просто да извадите старата лампа и да добавите новата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*